“Haterii” si mancatorii de c*cat

Salutare. Am revenit cu un post. Astazi am sa va vorbesc despre asa numitii “hateri”, adica acele persoane care vorbesc lumea pe la spate fara macar a cunoaste acele persoane.

In ultima perioada, unul dintre prietenii mei a inceput sa aiba din ce in ce mai multa lume care vorbeste urat despre ea si lasa comentarii rautacioase, sau chiar amenintari pe contul de facebook sau, mai nou, pe celebrul ask.fm, care dupa mine este o prostie, dar ma rog, nu asta e subiectul discutiei.

Ce vreau eu sa zic in acest post este: Ce te face sa devii un “hater”? Dupa parerea mea, un hater face aceste lucruri din pura gelozie. Se simte neimportant din cauza realizarilor persoanei in cauza si arunca cu vorbe in stanga si-n dreapta pentru a ii strica reputatia. Ceea ce mi se pare foarte ciudat la acesti “hateri” este ca ei se iau si de cei care incearca sa ii ia apararea persoanei pe care o urasc. Asa am ajuns si eu sa am hateri. Cum s-a intamplat? Habar nu am, pentru ca nu sunt o persoana populara si nu sunt genul sa comentez aiurea, dar na, ce sa-i faci, asta-i lumea in care traim. Eu unul nu pun la suflet comentariile rautacioase, ci chiar ma amuz la ele.

Sfatul meu, pentru toti cei care aveti aceste scursuri de oameni care se cred importanti, este fie sa nu ii bagati in seama, cum fac eu, fie sa va gasiti un prieten care stie despre ce este vorba si sa radeti de prostimea unora. Faceti din lucrurile rele lucruri bune si nu ii lasati sa ajunga la voi.

Astazi am sa va las in compania lui Vescan, cu melodia sa, “De parca ma cunosti”

http://www.youtube.com/watch?v=LJlpvijhBgo

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s